Transporti FALAS per porosi mbi 100€

Dergesat

Dergesat

Per dergesat ne Shqiperi kushton 3€ por ne ofrojme dergesa FALAS per porosite mbi 100€ nderkohe qe kushton 7€ per Kosoven dhe Maqedonine.
Kosto per shtetet e tjera varion nga porosia.

Do you need more information? Please contact us.